Любопитно

850 хасковлии очакват първата месечна награда в лотарията на НАП

850 участници от Хасково и областта в Лотарията на НАП с касови бележки очакват тегленето на първата месечна награда.

Тя е в размер на 2000 лв., а името на късметлията ще стане известно на 15 януари.

НАП вече подари 4 седмични награди – игрови конзоли на участници в Лотарията. Две от тях заминаха за София, по една за Стара Загора и Панагюрище. До края на второто издание на Лотарията с касови бележки ще бъдат връчени още 48 седмични предметни награди, като освен конзоли НАП предвижда мобилни телефони, телевизори и таблети.

Хасковлии участват в играта с общо 111 100 фискални бонове на стойност над 1,73 млн. лева. 4100 от касовите бележки са от ПОС терминал, а други 3800 са регистрирани през мобилните приложения на Лотарията за Android и IOS.

Досега за участие във втората част на популярната игра на данъчните са регистрирани 4,9 млн. касови бележки, осветляващи продажби в страната за над 81 млн. лв.

От офиса в Хасково обръщат внимание, че тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новини около играта и да задават своите въпроси.

Предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. се печели всяка седмица, а всеки месец – парична в размер на 2000 лв. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button