Хасково

Беливанов прекрати четири от конкурсите в общината

Кметът Добри Беливанов прекрати четири от конкурсите в община Хасково.

Конкурсите за директор на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“, Секретар на общината и директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“ се прекратяват с оглед изразено становище от Инспекцията по труда, че при избрания начин за провеждането им е погрешно предварителното разработване на концепциите.

Прекратява се и конкурсът за началник отдел „Архитектура, градоустройстро и кадастър“. Тук документи са подали двама кандидати, единият от които не е допуснат, а другият не се е явил на обявените дата и място, за провеждане на тест. Така няма кандидат, допуснат до провеждане на интервю.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
конкурси
конкурси
12.01.2018 17:08 17:08

Свещената простотия в община Хасково! Е, не й е писано на Петев, Костадинка и Киримова да заемат тия топли местенца, но акъла им толкова е!

Анонимен
Анонимен
12.01.2018 21:01 21:01
Отговор до  конкурси

Стига сте ни занимавали с това посмешище гербаджийско Беливанов! То бива некадърност и простотия, ама при него са направо в изобилие. Герб и Беливанов закопаха Хасково и ни върнаха 20 години назад. ВЪН ОТ ХАСКОВО!

алеко константинов
алеко константинов
12.01.2018 17:19 17:19

особенно Гергана Киримов

ПАК РЕЗИЛИЦИ
ПАК РЕЗИЛИЦИ
12.01.2018 17:51 17:51

Такъв резил!!!Мандата свърши,а Дъртю не е осигурил кадраво общината!!!Че и не иска да си ходи!!!!

проверете ги
проверете ги
12.01.2018 17:56 17:56

И сега предлага ме да напишем едно писмо до Парламента и да помолим да направят специална комисия за Хасково Община и да проведат конкурсите специално за Керимова,Петеви Налбантова,Кмета иска да наложи тези неуспели никъде служители,непремено да заемат тези постове,въпреки,че багажа им го видяха всички.Станаха за смях на цяла България.Можели сами да си пишат протоколите.да те оценят по домашна работа и пак да сте в батака.Тези Калинки трябва да им се проверят дипломите.

Янко Митев
Янко Митев
12.01.2018 18:39 18:39

Това си е стил на ГЕРБ. Така тръгна и така си продължи.

Back to top button