Хасково

БСП сигнализира прокуратурата за Делян Добрев, той заплаши Елена Йончева със съд

БСП ще сезира прокуратурата за обществени поръчки за над 50 млн. лв., спечелени от фирми, свързани с депутата от ГЕРБ Делян Добрев, съобщи народният представител от левицата Елена Йончева, предадоха националните медии.

Йончева обясни, че става въпрос за поръчки за саниране на блокове, като във фирмите участвал зетят на Добрев. Всъщност това е Даниел Гаргов, който е съпруг на първата братовчедка на Добрев – Росица Гаргова. Той е председател на финансовата комисия, а тя беше директор на финансовата дирекция в общината.

Делян Добрев от своя страна отрече обвиненията и заяви, че ще съди Йончева. По неговите думи народният представител от БСП се опитвал да го набеди, а за опит за набеждаване трябва да се носи наказателна отговорност.

„След като внесе тези документи в прокуратурата, да се подпише лично под сигнала, за да имам основание да я съдя за набеждаване и да понесе наказателна отговорност за всичко, което причинява на мен и на семейството ми в последните 6 месеца“, каза Добрев. Той допълни, че се радва за внасянето на този сигнал в прокуратурата, за да се установи, че не е свързано лице.

Скандалите между Йончева и Добрев започнаха преди месеци, когато ГЕРБ се отрече от кмета си Добри Беливанов, а Йончева обвини Добрев, че е кадрувал в община Хасково и посочи братовчедка му, двамата заместник-кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова, както и секретаря Биляна Димитрова. Четиримата подадоха оставки.

21 коментара

 1. Някой да чака резултат? Нищо че всички в Хасково знаят истината и тя не е в полза на мавърчо.

 2. Скоро ще го на.бат!!!На Б.Б. му писна тоя гейчо да му срива имиджа!!!БАС!!!

 3. На Еленка Станишкова Курнелова никой не вярва. Тя ако не живееше със Сергейчо, нямаше да види нито една поръчка за разходки по света. Комунистическото нахалство няма равно на себе си. Всичко започва от тях.

 4. Порочното начало е от комунягите. Цялата корупция е свързана с тях. Окрадоха народа и станаха милионери, а сега се правят на първи борци срещу корупцията. Наглата Курнелия ги води, а Ленчето й е първа помощница. Развращават обществото и си гледат кефа. Ако имаше лустрация, сега нямаше да сме на този хал.

 5. той може да заплашва колкото си иска но всички знаят, че е в лайна над носа и герб са в същото положение в асково с такива като него и голата тиква

 6. Нали преди 6 месеца щеше да я съди!?! Пък то само си оттегли оставката!!! Жалко и гнусно същество! Как се понася сам! Как заспива! Наистина ли мисли, че всички сме малоумни!

 7. Много се говори, малко се работи, там някъде се крие истината. През тия 10 години да се похвалят, а и преди, и още преди. Започнаха строежа на болницата и до къде я докараха… Не живеем в Хасково, но от време на време си посещаваме… Остров Куба, мъгла. По времето на соца имаше централа, парно, А сега, нито централа, нито автобуси, нито някой голям верижен магазин, що така бре, депутате. А калта от чешмите, или това не ваша работа…Един други си чешат езиците: и бкп и герб, И накрая ще се целунат и прегърнат след изборите И заедно ще управляват. Всичко е ала бала пред народа. Идвайки в града…впечатление ни прави следното.. Има един хубостник , винаги е в парка срещу градският часовник, театъра/парка … на висок глас агитира възрастните хора, как лошо било при социализма, как сега е добре при Герб. Остави хората на мира, бе, другарю… Същият господин(по времето на Тато) певец или свирещ на някакъв инструмент. Женен два пъти , без деца. Името му не знаем и затова ви казваме, че е женен втори път за Иванка , работеща в аптеката срещу автогарата/втората… Аз от тук искат да му кажа, че липса на съобразителност, човече. Ако изобщо си я чувал тази дума, А и да попитам, колко пари на ден получаваш от управляващата партия, Отговор не желаем, само ви напомняме, че е грозно от ваша страна… Полуграмотни хора.. акъл раздават… полуидиот… аполитичен, от 1944 без партия и до ден днешен…

 8. Жалко и гнусно същество! Как се понася сам! Как заспива! Наистина ли мисли, че всички сме малоумни!

 9. Нали преди 6 месеца щеше да я съди!?! Пък то само си оттегли оставката!!!
  Xайде плужек крадлив, чакаме делото!

 10. Делян е велик масон.2/3 от парите за сканирането тоест от опаковане то отиват за Герп. А автора на тая далавера е ……познайте. бат Делян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button