Спорт

Хандбалистките на Хасково с престижна победа срещу Комотини

Хандбалистките на „Хасково“ постигнаха престижна победа в международната контрола срещу гръцкия женски тим от Комотини в спортна зала „Спартак“.

Нашите спечелиха с 34:32, като на полувремето резултатът бе 15:15. През първата част гъркините дори водеха на няколко пъти, като показаха здрава игра в защита. Надмощието на хасковлийки си пролича през второто полувреме. В публиката пък имаше фенове на баскетболния „Хасково 2012“, който прекрати участието си в първенството. Почитателите на баскета вече ще подкрепят хандбалния тим.

Хандбал

От ръководството на двата клуба вече планираха нова контрола, този път в Гърция през февруари.

Предстои да стане ясна програмата на хандбалистките за пролетния дял на първенството. Хандбалистите на „Асти“ пък се стягат за участие във финалния турнир за Купата на България при 19-годишните в Горна Оряховица. Срещите са на 20 и 21 януари, като хасковлии са амбицирани за спечелването на медал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button