Хасково

61-годишен хасковлия преби жена си до смърт

61-годишен мъж е задържан след като е пребил жена си до смърт, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 10:30 часа на спешния телефон в хасковската полиция е получен сигнал от задържания, че жената, с която е живеел на семейни начала е починала.

На мястото – улица „Щерю Вапцаров“ в областния град е изпратена оперативна група. Полицаите са констатирали, че по тялото на починалата 38-годишна жена има синини. Назначената аутопсия, потвърдила насилствената смърт, вследствие от нанесен побой, при който е последвало счупване на черепа на жената.

От проведените процесуални действия е установено, че след пиянски запой, двамата са се скарали и са си разменили удари. Криминалистите са образували досъдебно производство за смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено причинена телесна повреда. Мъжът, познат на органите на реда е задържан до 24 часа. Работата по случая продължава, назначени са експертизи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН ВОЙВОДА
ЕДИН ВОЙВОДА
29.01.2018 15:54 15:54

ТОЗИ ЩЕ УМРЕ ОТ МОЗЪК, ИЗТЕКЪЛ ПРЕЗ НОСА МУ, ОЩЕ ДНЕС ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА! А КОЙТО ГО ПРИКРИВА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ТОПКИ

Back to top button