Хасково

Жена е загинала, две момичета са в болница след тежката катастрофа край Хасково

Жена, управлявала един от автомобилите, е загиналата при тежката катастрофа тази сутрин на пътя Пловдив – Свиленград край Хасково. Две момичета от другата кола са в болница.

Както Haskovo.info писа, инцидентът стана малко след стрелбището в посока Харманли. Двата автомобила – Форд и Мицубиши са се ударили челно в предните леви части, уточниха от полицията. Вероятната причина е несъобразената с мъглата скорост.

Загиналата жена е на 53 г. и е управлявала Форда. Шофьорката на Мицубишито – на 21 години беше извадена от смазаната кола, след като пожарникарите разрязаха ламарините. Тя беше откарана в болницата в тежко състояние с опасност за живота. В операционната е и нейната спътничка – на 20 години.

От болницата съобщиха за Haskovo.info, че 21-годишното момиче е със счупени крака и таз, а нейната спътничка – със спукан далак. Двете са настанени в ОАРИЛ.

Пътят ще остане затворен поне до обяд заради огледите на мястото, допълниха от полицията. Движението се пренасочва през Хасково.

 

Тежка катастрофа затвори околовръстното шосе на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
0001
0001
17.01.2018 10:29 10:29

Съболезнования на близките на загиналата скорошно оздравяване на другите двама.

Back to top button