Регион

Читатели: Незаконни сметища сеят зарази край Узунджово

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за две нерегламентирани сметища край хасковското село Узунджово.

„Преди няколко дни реших да се разходя около Узунджово и о, ужас… Попаднах на две незаконни сметища, а колко ли има още. Едното е на около 500 метра от „Гарадока“, а другото е на влизане от Хасково преди селото вдясно“, се казва в сигнала.

Боклуци

Притеснените хора казват, че черните торби, които се виждат на снимките, са пълни с кости и отпадни продукти от кланица, каквато в селото нямало. В същото време тези боклуци са развъдници на болести, които се разнасят от бездомни кучета и чакали.

От община Хасково заявиха пред Haskovo.info, че до дни „Екопрогрес“ ще изчисти сметището до „Гарадока“, но второто е в нива и ще се изчака земята да изсъхне, за да може да се влезе там и да се премахнат боклуците.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.01.2018 14:39 14:39

В т’ва Узунджово кмет има ли??? Питайте го какво рАботи!

Анонимен
Анонимен
17.01.2018 19:26 19:26
Отговор до  Анонимен

Не само отпадъци до блоковете в Узунджово ,вътре в самите блокове са наводнени от мръсната канализация, която е затапета от машини които орат безразборно и зариват шахти никой не обръща внимание

Sysad
Sysad
17.01.2018 19:53 19:53

„Екопрогрес“ изчистиха перфектно града и докато си почиват ще почистят и селата :)

Хасковлията
Хасковлията
18.01.2018 8:08 8:08

Да им е жив и здрав Кмета. Нали те си го избраха – защо се жалват. При предишният кмет, селото беше за пример – паркове , детска площадка , църковна дейност. Сега е като мъртвило – все едно , че не живеят хора там.
Разбира се, сегашният кмет е много зает – трябва да изсече колкото може повече дървен материал, защото знае, че няма да е кмет втори мандат. И този път, заплахите към циганите от него и баща му, няма да минат – ще ядът дървото.
Абе , той нали беше следствен , какво стана , оправдаха ли го?

Back to top button