Хасково

Пуснаха тока на помпената станция, 8 села в Хасковско без електричество заради вятъра

Силният вятър днес е скъсал 5 далекопровода в Хасковско, съобщават от областна администрация. Поривите на стихията на моменти достигаха над 65 километра в час.

Без ток са все още селата Ангел Войвода, Боян Ботево, Широка поляна, Гарваново, Стамболийски и Въгларово. Работи се и в Ивайловградско, където без ток са Хухла и Мандрица. Уверенията на EVN са, че до края на деня авариите ще бъдат отстранени.

Вече е възстановено електричеството и към помпена станция „Узунджово“ 2, заради която без вода останаха 4 хасковски квартала.

Очаква се вятърът да стихне до края на деня.

Вятър
След обяд започна и ремонт на съборения от вятъра светофар

През деня в Хасково имаше няколко сигнала за паднали ламарини, в квартал „Орфей“ паднаха заграждения, а алпинисти вече свалят скъсаното пано на Света Богородица от блока на булевард „Раковски“. От общината съобщиха по-късно, че паното вече е обезопасено и утре ще бъде свалено.

Помпена станция остана без ток заради вятъра, падна светофар в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
И я репортера
И я репортера
18.01.2018 16:10 16:10

Пуснаха хляб в супера!!!Картонена кутия се заклещи в короната на дърво.Бездомно куче е с пясък в окото,духнало му го силния вятър…..

Back to top button