Регион

8 месеца условно за шофьор, подхвърлил 79 лв. на полицаи за почерпка

8 месеца условно с 3 г. изпитателен срок и глоба от 1500 лв. получи от Хасковския окръжен съд 44-годишният Стелиян М., опитал да подкупи полицаи, съобщават от прокуратурата.

На 8 август миналата година в Свиленград, двама полицаи спрели за проверка „Фолксваген Голф“, управляван от Стелиян М. Той отказал да бъде тестван за алкохол, при което полицаите го предупредили, че ще му съставят акт, възоснова на който ще му бъде отнета книжката и ще му се наложи глоба.

Стелиян заявил, че бил пил бира и отказал да бъде изпробван за алкохол. Единият от полицаите започнал да му съставя акт, като в този момент през отворения прозорец на служебния полицейски автомобил, Стелиян подхвърлил няколко банкноти или общо 79 лева, като казал: „Да се почерпиш и да не пишеш акта“. Служителят отказал да приеме предложения му подкуп, а шофьорът бил задържан.

Присъдата може да се обжалва и протестира пред Апелативен съд-Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button