Наказаха с пробация двамата братя, псували и удряли полицаи в Симеоновград

Регион

Харманлийският районен съд наказа след споразумение с пробация двамата братя роми, които при меле в Симеоновград псуваха полицаи, дошли да ги разтървават, а по-големият удари униформен.

Haskovo.info припомня, че в нощта на 28 август миналата година в Симеоновград избухна масов бой между братята на 28 и 30 г. и други мъже на 31 и 49 г. В боя се включиха още двайсет души, всички роднини.

На място веднага бяха изпратени полицаи и жандармеристи за потушаването на конфликта. При намесата на полицаите, от братята бяха отправени обидни реплики и заплахи, а по-големият удари полицай с юмрук в лицето и скъса униформената му тениска.

Сред пробационните мерки е предвидено двамата да положат безвъзмезден труд в полза на обществото – 100 часа в продължение на 1 г.

3 коментара

  • Другият път мангалите да хвърлят един кютек на прокурор и съдия и да видим да ли ще има такива присъди.В една демократична държава,каквато се смятаме/ама на дали/посегателството над държавен служител, било то полицай,военен ,лекар ,учител и т.н. е посегателство върху държавата.
    Така е защото мангалите решават избирателния вот.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.