Търсят управител на хотел на 1000 лв. и търговски представител

Регион

Свободно място за управител на хотелски комплекс е обявено в Димитровград, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Той ще управлява хотел, ресторант, лоби бар, басейн, заплатата е 1000 лв. Мястото е свободно от 1 април, изисква се професионален опит между 2 и 5 г., владеене на руски и английски език и работа с компютър.

553 лв. е заплатата за главен специалист в Хасково, който ще извършва дейности, свързани с отчета на българските граждани и техника за мирно и военно време. В Харманли пък дават 700 лв. на агент за събиране на вземания. Свободно място за търговски представител на 800 лв. е обявено в Хасково.

В Димитровград се търсят още 10 машинни оператори и 20 монтажници – сглобяване на инсталации за автомобили. Тук има и свободно място за здравен медиатор, който ще посредничи между уязвими групи със здравни и социални служби за 510 лв.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Няма ли кой да го пенсионира най-сетне това Насенце от ученическото общежитие. Стига е била началник. Като е любовница на директора, недостижима от закона ли е. Аман от тъпата калинка.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.