Любопитно

Поздравления и подаръци в АГО за Деня на родилната помощ

На поздравления и подаръци се радват от сутринта медиците в АГО на МБАЛ – Хасково. 21 януари е Ден на родилната помощ и на акушерките и гинеколозите.

Членове на младежкото ГЕРБ в Хасково поздравиха екипа на отделението по повод празника. Младите политици изразиха искрената си благодарност към лекарите и акушерките за грижите, професионализма и любовта, с които посрещат новия живот.

Празник

Днес в АГО се очаква поне едно раждане. В отделението професионални грижи пък полагат за хасковлийката Христина Канева, който вече роди Христо, който е 3.650 кг. и 51 см.

21 януари се чества като професионален празник на специалистите по АГО от 1951 година. Народът празнува Бабинден, който е посветен на жените, които помагат на младите невести при раждане. Днес с благодарност и признателност младите жени се обръщат не само към лекарите, но и към възрастните жени в семейството, които помагат за отглеждането на децата.

В понеделник в АГО ще има тържество, в което медиците ще бъдат поздрави от малчуганите от детската градина в „Република“.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button