Снимка на деня: Коли в пешеходната зона

Денят в снимки

Читатели на Haskovo.info изпратиха пореден сигнал със снимка за автомобили в пешеходната зона на Хасково, които минават на сантиметри от хората.

5 коментара

  • Цялата държава с рухването на соца стана пълен ташак. Измислена ГЕЙ – демокрация. Няма сигурност и без работа са 2 милиона Българи избягали навън. Европейският съюз е еди воденичен камък на шията на дебилният български гражданин. Еврогейска ценност е педераст да се шляка с педераст но ценност минимална заплата и пенсия от по 800 евра не е ценност.

  • Боклук, защо не снима рецидивиста заради когото колата (сотаджийска) се намира там?

      • До анонимния. Ако майка ти или дъщеря ти са магазинерки които са натиснали паринг бутон на сот заради проблем с някой циганин който ги обира.И те са се напикали от страх. А сота не идва на време защото са спрели на паркинга зад 21 век.Пак те ще са виновни. Сега защото са се забавили.А ти кого ще снимаш напиканите или ще бягаш до паркинга да снимаш колата.За да недоволстваш.

        • И боклук или не колата не е полицейска, ако няма разрешително за цгч не трябва да е там. Пък и ако е кражба сотаджиите нямат право да задържат хора. Има си закони и наредби, само колите със специален режим могат да влизат. Съжалявам за жените, но… Нека нали полицаите нищо не вършат и много пари вземат, нека сотаджиите се оправят,

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...