Читатели: Зло куче напада майки с деца на „Гюмюрджина“

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за зло куче, което напада хората, минаващи по хасковската улица „Гюмюрджина“.

Бездомното куче се появило преди 10 – 15 дни и се навърта около дърветата срещу адрес №18 на улицата. Местните мислят, че там са малките на животното.

Вече две майки, минаващи по улицата с децата си, са били нападнати от кучето. Те не са ухапани и са успели да го прогонят, но живещите там се притесняват да не стане по-сериозен инцидент. Междувренно, други живещи на улицата пък хранят животното.

Хора вече са се свързали с дежурен от общината, който им казал, че пред кметството има глутница кучета, какво да се направи за едно животно на „Гюмюрджина“.

Сега от кметството приеха сигнала, като се ангажираха пред Haskovo.info, че при следващото идване на ветеринарите, те да минат и проверят за агресивни кучета и по улица „Гюмюрджина“.

Куче

Изпрати новина

29 коментара

 • Изядоха ни кучетата нещастници такива. Каква е тая община . Ако аз ида и захапя кмета по изсъхналата му кратуна сигурно ще се задействат веднага. Измет долна! Няма блок пред който да не се завъдиха цели глутници. Те имат повече права от нас. За разходки идо Монако има пари а за приют няма. Пълна измет

  • Изяли са ти ташаците…Това куче никой не е нападнал само тръгва да души.Гледа си 3те малки.Изсъхнал си ти.Това са фалшиви новини!

   • Петьр изяли са ви ушите дрьн дрьн жив и здрав си ,кучето си е спокоино ката гледам ама ти имаш друга цел май в политическа насока ,стига използвайте кучетата за изкупителна жертва само хората са виновни за това положение взимат кучета уж да ги гледат а после ги изхвьрлят особенно ако са нежелано бременни , поне ги кастрираите като ги вземате безотговорни простаци!защо

 • Кога ще минат пак ветеринарите лятото ,а до тогава гражданите кучета ги яли.Браво за отговора на Общината как бързо разрешават проблемите.

 • Сутринта аз също ходих до общината, екопрогрес, еском медия и звънях на някакъв телефон предоставен от тях, който се оказа пък, че бил за сигнали с уличното осветление. Тотален хаос. Изгубих час само за да ме подмятат от една ‘’инстанция’’ към друга. Нарочно е в кавички. Две девойки от екопрогрес, намиращ се на гърба на еском централния офис ми обясниха, че общината към момента няма сключен договор с никой, който да отговаря за бездомните кучета и няма какво да се направи. На въпроса как да постъпя, небрежно свиха рамене. В тва нащо село, нещо с акъла си някога ще станем ли свидетели се чудя. Данъците, такси и глобички иначе бърже бърже събират. Мен за седмица това куче 3 пъти ми се спуска, докато дойде ветеринарната медицина на есен кво прайм? Или както сме си свикнали, да се оправяме сами? След това кучелюбците да ме хулят какъв изверг съм бил аз. Лично аз имам куче, но заставам с име зад поста си, че общината не се ли вземе в ръце, лично ще им сервирам дадения помияр одран жив както и всеки пес, който движи из центъра. След това може и папата да ми държи сметка. Платил съм си я, пазя ди касовия бон.

 • На стадион Хасково има 16 кучета, дъщеря ми ги преброй пред мен!!!!! На всичко отгоре са много агресивни и нападат хората!!!! Докога хората, които минават оттам ще се разхождат в страх да не бъдат нападнати?!?!? Кметът спи ли???

 • Беливанов, стегни дисциплината и накарай служителите си да работят.Ако пък не можеш освободи мястото.В момента Общината е на самотек, пълна безотговорност във всички свери,от опит го зная.

 • Измисляте си ,че кучетата ви се спускат,защото ги мразите и искате някой да ги отрови или да ги затворят в приют.Намерете си друг свят,в който ще живеете само вие,на Земята е така-пълно с кучета и хора,които ни дразнят.

 • Кучето до преди дни имаше малки кученца, мен лично не ме е нападало дори малките са идвали до мен

 • Защо си губите времето със закани и празни приказки -тихомълком вечер им подхвърлета без да ви видят някакво лакомство с отрова и въпроса се решава Толкова селскостопански аптеки има сега пък и отровите не са скъпи Не е необходимо да се ОРЕВАВА ОРТАЛЪКА а да се ДЕЙСТВА

 • Да го вземе Пиярката това куче и без това я гледам как разхожда едно в Бъдема. Явно Живее там с нов мъж. Паркира си колата там и крачи из градинките с кучето си едно мъничко бяло. Едни дълги разходки прави-сякаш не й се прибира при новия мъж. Да вземе и това куче та да има за какво да виси в градинките.

 • Не ни изкарвайте, че не обичаме животните! Не е нормално живущите на адреса майки с малки деца, да се страхуват да излезнат, за да не бъдат нападнати от животното. Значи трябва да заобикаляме по съседни улици, за да се опазим.А какво да правят децата излезнали да поиграят навън. На никои не му пука, колко зле са нещата. Значи трябва да се хвърли отрова,за да бъде решен проблема. Не стига че по парковете хората си разхождат кучетата на свобода, ами сега и бездомни кучета.

 • Нека защитниците на кучета да си ги приберат вкъщи,така всички ще са доволни.Сега да видим има ли изобщо такива „защитници “ или са само ПСЕВДО ЗАЩИТНИЦИ.Може да се докажете,не само по форумите.

 • Те зажитниците на кучета ги хранят на улицата и създават помияри каквито са те, а Общината бездеисва. До кога бе Беливанов ще бездеистват твойте служители? Защо не им обясните че заплатите им са от тези кито ги хапят кучетата.

 • Вие не сте наред. Като гледам колко е „агресивно“ си преставям кви сте страхливци всичките! Животните усещат кой го е страх и кой мрази! Затова не се жалвайте, че горкото животно ви нападало. Дори не го вярвам. А на автора – ще спрете ли да сеете омраза? Очевадно е, че и вие сте същата сган дето мрази животните!
  Извинете, но кои бяхме ние хората, за да решаваме кой да живее и кой да умре??? Заради такива боклуци като вас се пръкват престъпници, убийци като децата убили бездомника!
  Животът ще е да е по-добър, ако ви нямаше!

  • Браво, това е адекватна позиция! Точно и на място, абсолютно те подкрепям!

  • Не знам кой сте вие господине или госпожо,но аз специално съм майката с малко дете на 10 месеца,срещу която се спусна кучето. Бихте ли ми обяснили и вие и всички, които защитавате каузата си, какво да правя аз в случая? Как да опазя детето си? Или заради това, че обичаме животните,трябва да жертвам детето си? Защо след като сте такива праведни всички, не си вземете кучето у дома? Или може би аз трябва да прелитам, за да изляза навън? Никои не отрича каузата Ви, но на животните не им е мястото на улиците? Заемете се по въпроса, защото да не забравяме , че има и хора с параноичен страх от кучета!

 • Аз обичам животните, имам в къщи куче, папагалчета, канари, но мисля, че не е местото на това куче на улицата . Службите трябва да се задействат ( за, което им се плаща ), а не гражданите да се пазят от песа . А на лъже защитниците на животни ще кажа, че всяко животно, което е бездомно, рано, или късно ще нападне някого…. Така, че не се заяждайте с хората, които се боят !

 • „Всяко животно,което е бездомно,рано или късно ще нападне хората“? В 90% от случаите на ухапани хора става дума за нападение от домашни кучета,които се разкарват с или без каишка. По твойта логика същото ще се отнася и за бездомните хора,но както видяхме-бездомници се убиват от хор,които си имат покрив над главата.

 • Еба ши майката:
  „граждани“ по селата раждани, идете си на село и там си ходете спокойно,там няма бездомни животни.

 • Вярно е,че няма бездомни кучета по селата.Там хората се грижат за тях.Там няма „ЗАЩИТНИЦИ“ ,ИМА СЕЛЯНИ,които не си хвърлят кучетата на улицата, друг да им ги гледа.Това само ГРАЖДАНИТЕ го могат!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...