Хасково

2500 лв. глоба за клевета в социалните мрежи

Хасковският окръжен съд глоби мъж с 2500 лв. за клевета във Фейсбук.

Първоначално районният съд е оневинил подсъдимия с инициали М. А. Н., но окръжните магистрати отменят тази присъда от 18 януари миналата година. Така мъжът е признат за виновен, че разгласил в социалната мрежа, че Т. И. Д. продавал наркотици на деца.

Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

13 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Във герберската измет от властта
Във герберската измет от властта
24.01.2018 8:45 8:45

Осъденият е администратор на няколко фб групи, чрез които залива хасковлии с гнусната си гербаджийска пропаганда. Основната група във фб, чрез която промива мозъци, е ХАСКОВО.
Той бе осъден за това, че клевети политически опоненти на ГЕРБ по време на местните избори през 2015 г.

АНОНИМКОВ
АНОНИМКОВ
24.01.2018 15:56 15:56

Хахахах и как разбрахте , че става въпрос за мъж, а инициалите не са на жена? Много поръчкова статиика, бе хора, НЯМА УМРЯЛ, А ВИЕ ГО КАЧВАТЕ КАТО НОВИНА, странно?!?!? Този с коментарите отдолу не клевети ли, като кръщава инициалите, я си представете, че са на Мария Антонова Николова ? Що за пропаганда правите, че и кой на кого бил човек, веднага измислихте? Какво правим сега? Индивида осъден за коментари във Фб, ама поне имал смелостта да пише от свое име, а не да се крие като мишка, а ВИЕ КОМЕНТАТОРИ КАКВО ПРАВИТЕ? Същото като подсъдимия/та, ама тайничко, а?
Малко, не ви ли е неудобно? И за да бъда в тон с всички мишки тук и аз няма да си напиша името, густо, а?

Петър
Петър
24.01.2018 17:27 17:27

Много си запознат и силен зад компютъра, което показва каква мишка си в същност. Намерихте повод да плюете все някого и все някого да ви е виновен. Вина във фейсбук може да се докаже единствено и само ако Фейсбук докаже, че еди кой си е публикувал това. Всичко останало е празни приказки и нагласени дела, за да се вадят пари. Някои хора това им е работата.

Мафия от където и да го погледнеш
Мафия от където и да го погледнеш
24.01.2018 10:33 10:33

Активни мероприятия на Герб с лъжи по време на избори и не само. Това е част от програмата на Герб за печелене на избори чрез лъжи, клевети и фалшификации. Такива има във всеки един областен град който се занимава точно с това и за това му се плаща , да създава подобни групи и да манипулира хората в полза на Герб.

На колко ли плаща
На колко ли плаща
24.01.2018 11:11 11:11

На колко ли плаща БСП. Те край нямат. Затова сме в блатото вече около 30 години. Манипулатора вика дръжте манипулатора. Когато клеветата се докаже, нормално е клеветника да бъде наказан. Наказани от БСП няма, защото никога не са напускали властта. Затова и няма истинска демокрация у нас. ДС си действа необезпокоявана от никого. Тровят атмосферата с лъжи. Като не направихме лустрация, сега още дълго ще берем горчиви плодове. Няма да е винаги така. Истината ще възтържествува рано или късно.

На колко ли плаща
На колко ли плаща
24.01.2018 11:13 11:13

На колко ли плаща БСП. Те край нямат. Затова сме в блатото вече около 30 години. Манипулатора вика дръжте манипулатора. Когато клеветата се докаже, нормално е клеветника да бъде наказан. Наказани от БСП няма, защото никога не са напускали властта. Затова и няма истинска демокрация у нас. ДС си действа необезпокоявана от никого. Тровят атмосферата с лъжи. Като не направихме лустрация, сега още дълго ще берем горчиви плодове. Няма да е винаги така. Истината ще възтържествува рано или късно. Това ми е първи коментар по темата.

Владимир Генчев
Владимир Генчев
24.01.2018 14:08 14:08

Докато не осъдят накои от вас които коментирате и плюете ето тук анонимно, нищо няма да се оправи. Защото точно в коментарите в сайтовете се сипят хули и клевети, не във фб. Тук сте смели защото сте анонимни, но на профилити си сте хрисими защото ве е страх.

Иван Иванов
Иван Иванов
24.01.2018 14:17 14:17

Не, този не е платен. Хвърлят му само угризки под под масата. Другите мекеренце ги нагласи ха по общината и администрации те, ама тоя артиса. Ся да му дойде акъла в главата като си плати глобата, щото от Герб не смятаме да се бърка ме за тоя нещастник!

АНОНИМКОВ
АНОНИМКОВ
24.01.2018 16:06 16:06

Само за пример, ще дам статията за бившия кмет, https://goo.gl/k5xTq3 под която няма нито един коментар, а става въпрос за унищожаване на национален паметник, а видите ли статия, за осъден/на за „КОМЕНТАР“ станала като селска седянка. И пак да питам КАК РАЗБРАХТЕ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ, ЧЕ ОСЪДЕНИЯТ Е МЪЖ А ВИЕ. КОМЕНТАТОРИ, ЧЕ Е КОНКРЕТНИЯ ЧОВЕК? Как не ви е срам да се криете и да плюете?

Анонимен
Анонимен
24.01.2018 19:18 19:18
Отговор до  АНОНИМКОВ

Ха-хаааа,другарю Анонимков, вие ли определяте кьде и какво да се коментира? Добре,че вьпросното лекенце ще си плати глобата,нещо против ли имате?

Към анонимния
Към анонимния
25.01.2018 8:55 8:55
Отговор до  Анонимен

Явно много ги разбирате пък вие нещата, че да квалифицирате така. С тази подкупна съдебна система като нищо могат да осъдят някого и без вина.

ХИТЛЕР
ХИТЛЕР
24.01.2018 22:25 22:25

От комунисти до комунисти мила моя майноле ,сега демакрати големи ,Аман вече 28 години от комунистченцо цато навсякъде никнат като гъби тия хамелиони,Това е плаща народа за мирния им преход а те са капиталистите със заграбеното от народа,Смърт на изедниците в името на народа !!!

Анонимен
Анонимен
25.01.2018 19:49 19:49

Оффф,осьдили тука един гербераст и цялата партийна организация в Хасково се изредила да го защитава. И много сте гадни гробарите-когато осьдят някого от вас-веднага сьдебната система е подкупна. Обачееееее,щом осьдят някого,когото мразите,тогава е много справедлива сьдебната система. Какьв е изводьт тогава? Ами,че според ГРОБ всеки,който не е ГРОБ-ар трябва да го осьждат,а всеки,който е от ГЕРП-е ангелче и никой няма право да го докосва.

Back to top button