Регион

Закопчаха на границата издирван от димитровградската полиция

61-годишен мъж, обявен за общодържавно издирване, е бил хванат от полицаи на ГКПП „Маказа“ вчера, съобщават от полицията.

Мъжът влизал в страната от Гърция и при извършена справка се установило, че се издирва като обвиняем по досъдебно производство на димитровградската полиция. Последните са уведомени, а задържаният е предаден на конвойната служба.

25-годишен свиленградчанин пък е задържан за съхранение на наркотик. Вчера в 14 часа, криминалисти от управлението в Свиленград са проверили младежа с лекия му автомобил Хонда. В шофьорската врата е открита цигара марихуана с тегло 6,2 грама.

Преди месеци 32-годишен мъж от Димитровград намерил изгубеното портмоне на 67-годишна своя съгражданка, в която имало лични документи, дебитна и кредитна карти и 70 лв. След сигнала от жената се установило, че от банковите карти са извършени 2 транзакции за 90 лева, което довело и до установяването на мъжа.

Кражба на пари е извършена през денонощието в Димитровград. След счупване на стъкло е проникнато в обект за бързо хранене на улица „Т. Стоилов“, откъдето са задигнати 100 лв. на монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button