Хасково

Срив в системата на Социалните, дават по-късно винетките

Тази сутрин част от компютрите в хасковската общинска служба „Социално подпомагане“ нямаха връзка с централния сървър в София.

По тази причина се приемат само заявления за безплатните винетки за хора с увреждания. Самите винетки пък ще бъдат раздавани друг ден, когато ще е възможно да се направи справка в системата, обясниха от службата.

Социални

Опашката за винетките и тази сутрин бе голяма, като сега е изместена по-навътре. На ден се обработват документите на над 100 човека.

Очакванията са за безплатни винетки да преминат над 2500 хасковлии, като близо половината вече са подали документи. Подобен срив в системата е имало и предните дни.

Социални

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Желю Добромиров Желев
Желю Добромиров Желев
25.01.2018 13:47 13:47

Срив в Държавата!!!Леш!!!
СРИВ-СИНОНИМ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!!!

СВЕЖАРЧЕ
СВЕЖАРЧЕ
25.01.2018 16:41 16:41

Къде е тая опашка за безплатни винетки та да се наредя и аз Ами като ги гледам то не виждам нито един инвалид Ми то града се инвалидизирал бе Имам чувство че и Лилянов и В Минев ще се наредят някой ден както върви

Back to top button