Хасково

Награждават данъкоплатец и осигурител на годината в Хасково

НАП ХасковоНад 2 пъти повече са приходите за бюджета, които регистрират номинираните в тазгодишния конкурс „Данъкоплатец и осигурител“ за област Хасково в сравнение с предходната година. 

Миналата година номинираните са внесли около 10 милиона лева републикански данъци и осигуровки, а сега сумата е над 21 милиона лева.

Двама са номинирани едновременно в 2 категории. Шестима попадат в класациите на конкурса за пръв път, като четирима от тях са представители на частния сектор, съобщиха за Haskovo.info от НАП.

Наградите за първенците ще връчат тази вечер областният управител на Хасково Райна Йовчева, регионалният директор на дирекция Пловдив към Националната агенция за приходи Георги Търновалийски и управителят на вестник „Хасковска Марица“ Атанас Спасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button