Хасково

Еуфория с Гришо в Хасково: стотици деца играха със звездата – ВИДЕО

Григор Димитров проведе открита тренировка по тенис със стотина деца на закритите кортове на Кенана в Хасково.

Заниманието започна малко преди 11 часа и продължи около час, като в него се включиха млади тенисисти от Хасково и страната. Първата ни ракета се снима с всяка група деца, която тренира, а след края на заниманието раздаде стотици автографи и позира за снимки.

Григор Димитров

В един момент се намесиха и полицаи, за да изведат Гришо от залата. Снимките и раздаването на автографи продължиха и по пътя. Григор Димитров има болки в рамото и заяви пред медиите, че все още не са излезли резултатите от изследванията, така че не е ясно дали ще започне на турнира DIEMA XTRA Sofia Open 2018.

Григор Димитров

Президентът на клуб „Хасково 2015“ Йордан Йорданов, в който Григор е картотекиран, заяви че визитата на звездата е сбъдната мечта за децата. Той изрази надежди, че тези открити тренировки ще станат традиционни. Към момента в клуба тренират 230 деца, като от ръководството се стремят да обхванат всички желаещи. Мисли се и за откриването на тенис детска градина, допълни Йорданов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
28.01.2018 20:00 20:00

Няма съмнение Гришо вете фенове са най вече ПИКЛЮВЦИТЕ и ПИКЛИТЕ това са вижда от снимките Тия същите са люти фенове е на ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ Това са същите бъдещи ГЕРБЕРИ и ГЕРБАДЖИЙКИ – ДЖЕНДЪРИ

Анонимен
Анонимен
28.01.2018 21:20 21:20
Отговор до  unocha _bleden @abv bg

Откаде е тая злобоа в теб бе джендар коментар1

Анонимен
Анонимен
28.01.2018 21:22 21:22

Откаде е тая злобоа в теб бе джендар коментар1

Анонимен
Анонимен
28.01.2018 21:28 21:28

Винаги ще се намери някакъв боклук
Да оплеска всичко хубаво относно коментар 1 давай Гришо ти си вече в историята

Янков
Янков
29.01.2018 10:20 10:20

Г-н Анонимен, не си хаби нервите – това е дежурният ,от младежката организация на ГЕРБ. Там имат график, кой кога и по колко хейта да направи. Но този явно е от най-тъпите парчета.
Браво на Григор – само усмивките на децата са достатъчни , да накарат всеки нормален, да се чувства горд, със Човек като Григор Димитров!
МАЧКАЙ ГРИШО , МАЧКАЙ!!!

Back to top button