Хасковските бадминтонисти със силно представяне на “Братя Касабян”

Спорт
Бадминтон

Бадминтонистите на “Хасково” се представиха силно на международния турнир “Братя Касабян”, който се проведе от петък до неделя в хасковската спортна зала “Спартак”. В надпреварата участваха 180 бадминтонисти от 7 държави.

Пейо Бойчинов е първи при професионалистите, а Цветомир Стоянов и Иван Панев са съответно трети и четвърти. При жените Таня Петкова е трета, а Селин Бакалова – четвърта. Иван Панев и Пейо Бойчинов са втори на двойки. Михаела Златанова – Таня Иванова и Селин Бакалова – Таня Петкова са съответно втори и трети. Цветомир Стоянов и Селин Бакалова са втори при смесените двойки.

Бадминтон

Сред другите призови места са първото на Евгени Панев при юношите до 15 г., следван от Стиван Николаев и Тодор Петров. На двойки първи са Михаела Златанова и Таня Иванова, Жени Желева и Моника Вълчева са трети. Стиван Николаев и Богомила Марчева са първи при смесените двойки.

Призовите тройки при 11-годишните са момчета – Христо Костов, Андрей Нешев и Георги Рупцов, а при момичетата – Алтея Стоева, Василена Банялиева и Виктория Попова.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.