Ротвайлер нахапа инвалид в Хасково

Хасково
Ухапан

Ротвайлер е нахапал жестоко ръката на 55-годишния Андрей Башев в Хасково.

УхапанИнцидентът станал преди дни до 39 блок в квартал “Орфей”. Мъжът, който е инвалид и социално слаб, бил седнал на кафенето до блока. От двора на шивашката фирма в бившата детска градина, който се намира в съседство, излязъл ротвайлера, който първоначално нападнал кучето на Андрей.

Мъжът трудно успял да спаси кучето си, което също било наранено при нападението. В близо 20-минутната борба обаче ротвайлера забил зъбите си в дланта на Андрей и не го пускал. На помощ дошъл 82-годишният му баща и заедно успели да прогонят животното.

Съседи извикали линейка, която откарала Андрей в Спешно отделение. Разкъсаната длан на мъжа е зашита с 8 шева. Той още не чувства два от пръстите си и не може да върши работата си като животновъд.

На следващия ден мъжът отишъл във фирмата да се оплаче, но кучето вече го нямало. Сега той ще съди фирмата, защото тяхно куче го е нападнало на улицата.

Пред журналисти от фирмата отрекоха да притежават подобни кучета и да пускат кучета извън двора си.

Още новини

loading...

9 коментара

  • Беливанов,кой пореден е този гражданин и какво ще отговориш?Такава разхайтена община хасковлии не помнят.Грешка след грешшка,нищо хубаво не се случва.

  • Какъв животновъд е този той обикаля улиците,събира метални кутийки от кошовете какво глупости пишете информирахте се малко бе хора

  • Какъвто и да е човека,не е важно в случая. Тук проблема е,че много хора са нападнати от кучета!Дано не се случи нещо по-лошо!Дано кучетата нападнат вече някой от управляващите, че май иначе няма да предприемат адекватни мерки!

  • Този клошар и пияница може да е ударил животното, за да го захапе на ръката. Хората са свидетели на посегателствата му над кучето. Погледнете само как изглежда, какъв животновъдец? Що за глупост е тази статия?! Въпросът е защо си позволява такива коментари и арогантно отношение . Явно търси пари от цялата ситуация и очевидно някой го е подучил, защото не изглежда да е с всичкия си този човек.

  • “Истината” .. Първо този човек алкохол НЕ пие, второто което е аз също съм нападан от точно тези кучета! Не е клошар човека си работи животновъдство, а ти като си голяма работа да не би да си министър председател?!? Типичен Хасковски Каунь 🙂

  • В интерес на истината хора ,който са в неугледен вид и може би употребяват алкохол, дори и безработни (да се чуди човек от къде имат пари) са нападнати от без стопанствени или бездомни кучета. Как така някое куче не захапа някоя бизнес дама или политик. Ситуацията е съмнителна и според мен става въпрос за пари. На този човек кучето му как е? Нали него се е опитвал да разтърве? Ако въобще е имало друго (негово) куче!!!

  • Собствениците на въпросния шивашки цех имат две големи и внушителни кучета, които през деня обикалят в двора на бившата детска градина, а през нощта вият затворени във вътрешен двор и пречат на живущите в съседните блокове да спят!!! Да не говорим, че всяка сутрин се събуждаме в димна задушлива мъгла, понеже в цеха горят не регламентирано парцали или Бог знае какво. Кога някой ще обърне внимание на това и ще си понесат съотвените санкции!? А нахапания човек далеч не е алкохолик или клошар и да, има куче, черно-бяло и много дружелюбно!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.