Хасково

Търсят фирма за новата отоплителна инсталация на „Заря“

Обществена поръчка за ремонт в читалище „Заря“ по обособени позиции обявиха от община Хасково.

Първата позиция е за газификация на котелно помещение. Там ще се обособява ново котелно помещение чрез изграждането на преградна стена, където ще се монтира нов чугунен водогреен котел с номинална мощност. Той ще е с нова газова горелка – с газов тракт, снабден с рециркулационен модул и затворен разширителен съд. Предвижда се изграждане на стоманени газопроводи за външна и вътрешна газификация, електрическо табло, авариен отсекател, взривозащитена вентилация и осветление, съобразени с противопожарните норми и изисквания.

Втората позиция предвижда ремонт на отоплителна и вентилационна инсталация. Това включва изграждане на нова водо-отоплителна инсталация към залата, фоайета и някои обслужващи помещения, с конвектори и панелни радиатори, нова тръбна разводка, монтаж на 2 броя канални инверторни термопомпени климатични системи за сцената, както и реконструкция на въздуховоди.

Прогнозната стойност на поръчката е 214 000 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 2 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button