Хасково

ВСС назначи заместник-районен прокурор на Хасково

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, по предложение на административния ръководител на Районна прокуратура Хасково назначи заместник-административен ръководител, съобщават от ВСС.

Това е Антон Иванов, който има над 16 години юридически стаж. Работил е като военен следовател във Военно-окръжна прокуратура – Пловдив в периода от 2001 г. до 2012 г., след което е преместен на длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура – Димитровград, а от 2017 г. е прокурор в Районна прокуратура – Хасково.

Отделно, прокурорската колегия на ВСС прие предложението на Главния прокурор на за планиране на 31 свободни длъжности за „младши прокурор“ и 12 свободни длъжности за „младши следователи“ за календарната 2018 г. и обяви конкурси за заемането им.

На конкурс са обявени и по една бройка в районните прокуратури в Хасково и Свиленград. Писменият изпит ще се проведе на 21 април в сградата на СУ „Св. Климент Охридски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
John
John
01.02.2018 9:57 9:57

след този на ВиК, назначаваме още един заместник-началник на водопад!

Анонимен
Анонимен
01.02.2018 11:41 11:41

Браво Антоне!На това се казва еволюция!

Back to top button