Регион

Младеж без книжка се преобърна с Фолксваген, още двама ранени при катастрофи

Три катастрофи с пострадали са станали през денонощието в Хасковска област, съобщават от пресцентъра на полицията.

В 10 часа в село Българска поляна, 18-годишен жител на село Градец, подкарал лек автомобил Фолксваген. На десен завой, поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол, завъртял се е и е излязъл от пътя, като се е блъснал в оградна мрежа и се е преобърнал.

От удара младежът е с охлузни рани по главата и гръдния кош, без опасност за живота. Пътните полицаи са констатирали, че момчето не притежава книжка.

Отнето предимство пък е причинило катастрофа край Симеоновград. В 10:40 часа, 48-годишен мъж от града е шофирал лек автомобил Рено, не е спрял на кръстовище и не е пропуснал лек автомобил Фиат с водач 51-годишна жена. От удара между тях е пострадала 73-годишна пътничка във Фиата, която е с фрактура на левия крак.

Подпийнал шофьор е причинил пътен инцидент в Свиленград. В 19:30 часа, 44-годишен мъж е управлявал лек автомобил Фолксваген по улица „Княз Борис“ в града. На кръстовището с улица „Сан Стефано“ е завил и е отнел предимството на 51-годишен велосипедист и го е ударил.

Последният е прегледан и освободен за домашно лечение. Водачът е изпробван с дрегер, който отчел наличие на 0,8 промила алкохол. Съставени са два акта на водача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЕРБАДЖИЙЧО ТАТЮВ
ГЕРБАДЖИЙЧО ТАТЮВ
01.02.2018 12:17 12:17

Паааак гербери!!!Аман от катастрофи! !Ам,кво той ГОЛЕМИЯ ГЕРБЕР Катастрофира Държавата,та тука……

Back to top button