Спорт

Фенове зарадваха хандбалистките с торта, 5 с повиквателни за националния

Фенове изненадоха приятно с торта хандбалистките на „Хасково“ на тренировката им в спортна зала „Спартак“ този следобед.

Тортата им бе връчена от Слави Христов, който заедно с други фенове от агитката на „Хасково 2012“, вече ще подкрепят хандбалистките след разпускането на баскетболния тим. В същото време състезателките получиха нова екипировка.

Междувременно, Християна Петрова, Валерия Миладинова и Антония Симеонова получиха повиквателни за националния отбор на България до 19-годишна възраст. В разширения състав са Лили Стойчева и Антония Димитрова. Те заминават в събота за лагер в Габрово, като част от подготовката за световната квалификация в Португалия през март.

От хандбалния „Асти 91“ също имат двама хандбалисти с повиквателни. Това са Петко Петков в тима до 20 г. и Румен Димитров – за юноши до 19 г.

Хандбалистките до 16 г. стартират тази неделя в 10 часа в зала „Спартак“ пролетния полусезон. Хасковлийки ще играят последователно с „Ники спорт“ (Сливница), Свиленград и Панагюрище. Във вторник пък 19-годишните ще имат турнир в Панагюрище, където ще срещнат домакините и Сливница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button