Останаха 11 свободни места на базара за мартеници

Хасково

11 свободни места са останали на Мартенския базар в центъра на Хасково, съобщават от общината.

След проведените жребии свободни са търговските места с номера от 21 до 26, както и 28, 37, 44 и 45, и шатра №15. Заявления за тях се приемат в касовия салон на общината.

Haskovo.info припомня, че по-рано търговци подадоха жалби до кмета заради незаконосъобразност на жребия за разпределяне на дървените къщички и шатрите. В крайна сметка на 31 януари бе изтеглен втори жребий за масите.

Както Haskovo.info писа, базарът за мартеници стартира вчера и ще продължи до 10 март. Първите търговци вече продават стоката си на цени от 10 ст. до 15 лв.

7 коментара

  • В крайна сметка нов жребий,в който да участват всички хора,подали Заявления и в който да бъдат теглени и къщичките и шатрите -не се е провел.На втория жребий раздаваха само голи места и две шатри.Незаконосъобразния жребий,в който раздадоха без жребий къщичките -още не е отменен.Те може още 10 жребия да проведат за тези няколко места,но първия си остана.Срамота!

  • Кой ще иде да продава на търговска площ-без покрив над главата и да няма къде да си подпре мартениците във вятър,сняг и дъжд? Къде са шатрите на Г.Иванов,що не ги разпъните?

    • Георги Иванов крадеше, но пък и правеше, а Беливанов само краде и купува на децата БМВ за по 40000лв., и раздава обществени поръчки на Стаматов, те за това и на екскурзия заедно.

  • Останаха 11 свободни места на базара за мартеници, щом са останали значи хората са се отказали от тях и никой не ги иска. Оставка на Беливанов и предсрочни избори в Хасково, няма да ни се качват на главата тез глупаци от общината. Какво стана с първия жребий, дето раздадохте на свои хора местата, вижте ги на къщичките колко са занаятчии, всичко е от Илиянци за препродаване.

  • Щом са сезирани с толкова нередности е редно да се произнесат по всяка нередност,а не общо да казват ,че нямало нередности. И не подвеждайте хората,че уж има нов жребий.Тва си е продължение на първия

  • Беливанов, нали казваш че хората са те избрали напусни и да има предсрочни избори, ако пък те изберат си бил прав, но това приятелю ти го гарантирам няма как да стане, няма да хванеш и 1% вот с твойте излагации и на твоите служители. И преди си се опитвал и не ти се получи, а сега с този позор хората ще те линчуват и с камъни ще те замерват пред общината. Извади късмет с наказателния вот на Г.Иванов.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.