Регион

Оставиха в ареста шофьора, опитал да подкупи полицаи с 5 евро

По искане на Хасковската окръжна прокуратура съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 59-годишния турски и холандски гражданин Юсуф Т., съобщават от държавното обвинение.

Както Haskovo.info писа, на 29 януари в Харманли обвиняемият шофирал лек автомобил Фолксваген, като пътувал за Свиленград. Той бил спрян за проверка от полицаи, които установили, че автомобилът е без включени фарове.

Единият от полицаите поискал документите на водача, за да му състави фиш за административно нарушение по Закона за движение по пътищата. Обвиняемият ги предал, като поставил в паспорта банкнота с номинал 5 евро, за да не бъде санкциониран.

Полицейският служител не приел парите и незабавно уведомил дежурния харманлийската полиция. Обвиняемият Юсуф Т. бил задържан, като му е съставен фиш, с който му е наложена глоба в размер на 20 лева.

Определението на Хасковския окръжен съд може да се обжалва пред Апелативен съд-Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button