Хасково

Осъдиха гастарбайтерите, псували и били полицаи на Капитан Андреево

Четиримата гастарбайтери били и псували трима полицаи на ГКПП „Капитан Андреево“ са осъдени, съобщават от прокуратурата.

47-годишният турски гражданин Абидин Йоздемир е осъден за това, че на 23 август миналата година счупи десния крак на старши полицай на Капитан Андреево. По споразумение, одобрено от съда, му е наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим на изтърпяване.

26-годишната Тугба Т., туркиня, германска гражданка, и 45-годишната Перихан Й., турска гражданка, са осъдени за това, че на същата дата причинили на старши полицай на Капитан Андреево, леки телесни повреди, изразяващи се в охлузвания и кръвонасядания по тялото. По споразумение, одобрено от съда, им е наложено наказание от по една година и шест месеца „лишаване от свобода“ условно с три години изпитателен срок, за всяка една от тях.

27-годишната Шермин Й. пък е осъдена за това, че е причинила на старши полицай на Капитан Андреево, лека телесна повреда – разкъсно-контузна рана по лицето. По споразумение й е наложено наказание от две години „лишаване от свобода“ условно с четири години изпитателен срок.

Споразуменията по наказателното производство са влезли в сила и не подлежат на протест и обжалване.

3 коментара

  1. Бойко им е уредил леки присъди!Нъл е Аратлик с Ердоган,Нашия Дженабетин и Го страх,насила се от АГАТА!!!!

  2. Единия мяза Бойчо,БРЪДЧЕДА да не му е?
    Тамам ако напъни с рязания наш Делян за му изфъркат зъркелето

  3. Трябваше да им постановят глоби по 50.000 евро на човек и докато не ги платят да са заключени!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button