Спорт

Григор няма да защитава титлата си в София

Григор Димитров няма да играе на DIEMA XTRA Sofia Open. хасковлията, който има болки в рамото, обяви решението си в специално прессъобщение.

„Аз и екипът ми трябваше да вземем едно от най-тежките решения досега, а именно – да пропусна тазгодишното издание на турнира в София. Днес сутринта беше последната ми медицинска консултация. За съжаление, няма да бъда 100% готов за следващата седмица. Ако играя, това би довело до допълнителни рискове и усложнения. Ще ми липсва българската публика и тази невероятна седмица, която имах през миналата година. Бих искал да благодаря и на DIEMA XTRA Sofia Open за тяхното търпение и усилия за това да има АТП турнир в България. Благодаря ви за подкрепата!“, се казва в съобщението на Григор Димитров.

Личният треньор на Григор Димитров – Дани Валверду – заяви, че съжалява, българинът няма да участва в турнира.

Така на DIEMA XTRA Sofia Open ще участват петима български тенисисти: Димитър Кузманов, Александър Донски и Адриан Андреев се включват директно от основната схема с „уайлд кард“, а в квалификациите ще играят Александър Лазаров и Александър Лазов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димчо
Димчо
02.02.2018 21:31 21:31

Правилно решение на екипа

Анонимен
Анонимен
03.02.2018 17:30 17:30

Поредната обида към България

Анонимен
Анонимен
04.02.2018 10:13 10:13
Отговор до  Анонимен

На Григор никога не му е пукало за Бьлгария. Вижте Джокович как се раздава за Сьрбия и как се дьржи. Затова е велик, нещо което нашичкият никога няма да бъде.

ОЧЕВИДЕЦ
ОЧЕВИДЕЦ
04.02.2018 20:03 20:03

ХА ДОБЪР ДЕН, ГРИШО ГО БОЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ТАТКО МИТКО И ГЕОРГИ МАЛЕЕВ СИ НАПРАЙХА РЕКЛАМАТА И ВЕРОЯТНО ПРЕДСТОЯТ ДАЛАВЕРИ ЗА МНОГО КИНТИ. ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА КОИТО ИСКРЕНО МУ СЕ РАДВАТ, А ТОЙ НЕ ИМ ДАДЕ И ПО ЕДНО КАЛЕНДАРЧЕ.

Анонимен
Анонимен
04.02.2018 23:37 23:37
Отговор до  ОЧЕВИДЕЦ

Като има балами кой им е крив?

Back to top button