Хасково

Обявиха конкурс за началници на 15 отделения в хасковската болница

От МБАЛ – Хасково обявиха конкурс за началници на 15 от отделенията. Това става и след решение на съвета на директорите на болницата от декември миналата година.

Конкурсът е за началници на: Хирургия, Неврологично, Неврохирургично, Очно, Урологично, Отделение по неонатология, Детско, Спешно, Микробиологична лаборатория, Клинична лаборатория, Съдебна медицина, Хемодиализа, Образна диагностика, Клинична патология, Трансфузионна хематология.

От кандидатите се изисква: висше медицинско образование, специалност по профила на отделението, стаж не по-малко от 3 г. след придобиване на специалността и да са членове на Българския лекарски съюз.

Конкурсът е на два етапа – защита на писмен проект на тема „Развитие и перспективи на отделението в условията на нарастваща конкуренция и ограничен финансов и човешки ресурс“ и събеседване по писмената разработка на кандидата и върху медицинските стандарти, Закона за здравето, Закона за лечебните заведения, Кодекс на труда и други нормативни актове в областта на здравеопазването.

Класирането на кандидатите става след събеседване, като крайната оценка е средно аритметична от сбора на оценките, дадени от членовете на комисията за двата етапа. Кандидати с оценка под 4.50 не се класират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Осакатен
Осакатен
03.02.2018 13:41 13:41

Кога ще е на ортопедия?Работят си спокойно,парата се взема преди оперцията иначе не започва.Що хора осакатиха,хеле Миндиля.Окрадаха го и пак ново возило.Няма ли кой да му извърши проверка,че2+2 не прави 2002.

образование
образование
05.02.2018 8:44 8:44

Че Панайотов си управлява задкулисно, за никой не е тайна или нещо ново. Поставяйки за по 6 месеца свои приятели, показва колко незаменим е бил, миличкия той. Това Хасковско РУО е за смях!

Back to top button