Търсят инженери на 1100 лв., учители и управител

Хасково

Три свободни места за инженери – индустриални машини и системи са обявени в Димитровград.

Договорът е безсрочен, заплатата е 1100 лв., а местата са свободни от 30 януари. Изискват се владеене на английски език и компютърна грамотност.

За Димитровград има и три вакантни места за инженер – качество, отново на 1100 лв. заплата със същите изисквания. Търсят се и 10 машинни оператори, както и десетки монтажници.

Свободно място за управител на казино е обявено в Свиленград на 1500 лв. с владеене на английски, руски и турски език.

Старши учител за прогимназиален етап се търси в Ивайловград на срочен договор и 729 лв. заплата. Тук се изисква професионален опит между 2 и 5 г. В Хасково пък има място за учител по музика – 54 часа и на срочен договор.

Сред останалите свободни места преобладават тези за монтажници, готвачи, помощници в кухнята, касиери, бензинджии, продавачи, сервитьорки и бармани.

Още новини

loading...

8 коментара

  • Какви са тези мизерни заплати дето ги дават не знам..В Холандия тези пари ги взимаш за 1 седмица работа ,а тук трябва цял месец да работиш за 1000 лв…

  • Тия дето ги търсят,с тия умения и квалификация отдааавна бачкат из .ЯЛАТА ЧУЖБШНА за 5-8.000 Евро,бе смотлювци,нещастни,алчни!!!!

  • Ам да звъннат на Делян Добрев!!Все ще им даде някой бръдчед и комисионка ще им вземе.Тъй са прави,кво се мота с тия обяви!!!Тинтири-минтири

  • Ендженери за иляду и сто лефа има в маалааата. Свалят високуволтуффф кабел за нема и минута

  • Язаки да си търсят инженери за 1100 лв бруто в Узунджово. Смешници. Инженер , с английски за 1100 лв . Тези пари мога да ги изкарам само като програмирам две платки и контролери.

  • Олето, а знаеш ли колко е в Холандия месечният наем? Колкото в Хасково за цяла година.

    • Ти трябва да си началник някакъв да ти еба мамата. Те така разсъждават

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.