Регион

Камион блъсна хасковлия, Фолксваген удари 8-годишно дете

33-годишен пешеходец е фрактура след пътен инцидент, съобщават от полицията.

На 3 февруари в 4 часа на кръстовището между улиците „Димитровградска“ и „Партизанска“ в село Радиево е станало произшествие с товарен автомобил Пежо, управляван от 32-годишен мъж от Русе. При движение с несъобразена скорост, водачът е ударил неправилно пресичащият пешеходец от Хасково. От удара, последният е с фрактура на лявата тазобедрена става, без опасност за живота.

Същият ден и 8-годишно дете е пострадало в произшествие. В 11 часа на кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Бузлуджа“ в Харманли, 27-годишен симеоновградчанин, шофирал лек автомобил Фолксваген и не е бил внимателен към уязвимите участници в движението. При внезапното навлизане на детето в платното го е ударил. Момченцето е с оток на лявото стъпало, прегледано и освободено за домашно лечение.

Неправилно изпреварване е причинило катастрофа ден по-рано. В 11:30 часа на входа на село Троян е станал инцидент с лек автомобил Опел, шофиран от 75-годишен мъж от селото и каруца, управлявана от 33-годишен симеоновградчанин. Поради неправилно изпреварване и неоставяне на достатъчно странично разстояние, двете возила са се ударили. От удара са пострадали водачът и возещата се в каруцата 33-годишна жена. Двамата са с болки в краката.

Отнето предимство е причинило произшествие в Харманли. На кръстовището между улица „Алеко Константинов“ и булевард „Освобождение“ е станал инцидент с лек автомобил Форд, управляван от 53-годишен турски гражданин е отнел предимството на лек автомобил Опел с водач 35-годишен харманлиец. От удара е пострадал последният, който е с болки в левия крак, без опасност за живота.

Хасковски автопатрул пък е задържал 54-годишен водач на Тир във видимо нетрезво състояние. Униформените са го спрели на тир-паркинг на пътя за село Узунджово, в момент на потегляне на товарната кола. Мъжът от село Войводово се е опитал да тръгне с Даф-а си след изпито голямо количество алкохол. Водачът е отказал проба с алкотест, съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство и е задържан до 24 часа.

На 4 февруари в Хасково е бил задържан още един пиян водач. Полицаите са заловили 33-годишен водач от града на Фолксваген, шофиращ с 1,84 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button