Предепидемични мерки за Свиленград и Тополовград, по-малко болни от грип в Хасково

Регион
Болни

Във връзка с високата заболеваемост от грип се взимат предепидемични мерки за общините Свиленград и Тополовград, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

В двете общини се преустановява дейността на детски, женски консултации, профилактични имунизации и реимунизации и профилактични прегледи, считано от 6 до 9 февруари включително. За същия период се преустановяват плановите операции и свижданията в лечебните заведения за болнична помощ.

В същото време заболеваемостта от грип в Хасково вече се понижава, допълниха за Haskovo.info от РЗИ.

Още новини

loading...

3 коментара

  • Понижава се защото децата не са на училище!!!!!! При тези високи температури вирусът се развива и връщайки се на училище рязко ще скочат разболелите се!!!!!!!!Удължете ваканцията им не ги разболявайте!!!!!!!

  • Удължете ваканцията всички приятели са ми болни.. Просто е да се скрънзим за 3 дни!

  • Трябва да се удължи ваканцията тъкмо грипа взе да затихва.Сега ако децата тръгнат на училище отново ще се увеличат болните.Децата трябва да са на училище в Понеделник.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.