Хасково

Приемат документи за санирането на жилищни сгради в Хасково

Община Хасково стартира от днес прием на документи за участие в програма Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по ОП „Региони в растеж“, съобщават от кметството.

В изпълнение на Инвестиционната програма на Хасково, одобрена за финансиране по процедура „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие – Инвестиционни програми“, общината стартира процедура по набиране на заявления за интерес от сдруженията на собствениците за финансиране по програмата, инвестиционен приоритет „Енергийна ефективност в административни и жилищни сгради“ – за многофамилни жилищни сгради.

В рамките на процедурата ще се предостави безвъзмездна финансова помощ за подобряване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на общината, чиито собственици трябва да са регистрирали сдружения на собствениците по реда на Закона за управление на етажната собственост.

Кои сгради са допустими и какви са критериите може да прочетете ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан Стоянов
Стефан Стоянов
05.02.2018 17:12 17:12

Ее най-после, хайде и в Хасково да видим добре санирани блокове, че прилича на гето градът.

Анонимен
Анонимен
05.02.2018 18:52 18:52
Отговор до  Стефан Стоянов

Ще видиш,като ти цьфнат нальмите.

Анонимен
Анонимен
06.02.2018 0:27 0:27
Отговор до  Анонимен

Анонимен, сложи очилата!

Back to top button