Община Хасково обяви нови конкурси за секретар и шефове на дирекции

Хасково

От община Хасково за пореден път обявиха конкурси за ключови длъжности в кметството.

С конкурс се търси секретар на общината, директори на дирекциите „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“ и „Администрация и правно-нормативно обслужване“, както и началник отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“.

Haskovo.info припомня, че последно конкурсите бяха прекратени на 12 януари със заповед на кмета Добри Беливанов заради становище от Инспекцията по труда, след сигнал на граждани, че е погрешно предварителното разработване на концепциите на кандидатите. В конкурса за директор на Архитектурата пък никой от двамата кандидати не беше допуснат.

13 коментара

 • Керимова,Налбантова,Петев,Колев давайте,цирка започва.

  • Крайно време е Янко Петев/Тъпото/ да си ходи стига е изнудвал гражданите за рушвети,както и джуджето-мазник и натегач Румен Тинчев.

   • Тая тъпа герберска сага втръсна на всички. Беливанов е дъртофелник без мозък, ама тия дето ни го натресоха гербаджийски лекета са още по за сгадане. Вън от Хасково!

 • Дано на този конкурс се явят кадърни хора- НОВИ. ако пак са старите дори да са кадърни пак ще има обвинения че конкурса не е честин, че тяхне ги бива..само дано са нови имена

 • Отдавна трябваше да го уволнят тоя крадец директора на ученическите общежития.

 • А конкурси за директори на детски градини ще има ли? Защо държат още пенсионерки на поста?

 • Какви конкурси,какви обществени поръчки…?Те един жребий за мартеници не могат да проведат законосъобразно и не си го отменят въпреки жалбите на хората,че конкурси..за 10-ти път вече конкурси обявяват и пак ще си ги отменят и така още две години и ще го избутат

 • Заплатите в общината са над 2000 лева на началниците с рушвета ,а кмета Беливанов взема повече, а и отгоре рушветец ,абе червей ше го дъни лингурина Беливанов скоро много скоро. Обича мазни тлъсти червени комунистки кат доктор Станчева която с другарката Таня Захариева обикаляха света в командировки платени от нас за над 5000 лева за двете мръсници само за седмица

 • Налба нтова не може да говори ръководител ще става,две думи като каже целия сиоросен от нейните слюнки.Егати избора на Беливанов,аз съм имал служебни контакти с нея е направо отврат.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.