Откриха ново незаконно сметище край Узунджово

Регион
Сметище

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за поредното незаконно сметище край хасковското село Узунджово.

Сред отпадъците има изхвърлени и много кинескопи. “В селото няма толкова телевизори колкото кинескопи видях там, строшени и затрупани с други боклуци. А някой друг си е чистил складовете за зърно и хоп, пак там.

Сметище

Може би това се случва и заради негласното съгласие на местната власт, заради нехайството им или… Може би ако има обособен терен за отпадъци и навременното им извозване, ще се реши проблема. Местността е известна като “Трите чуки”, се казва в сигнала, който е препратен и до община Хасково.

Haskovo.info припомня, че в средата на януари хора от селото сигнализираха за други две сметища край Узунджово, които от общината се заеха да разчистят.

Изпрати новина

Още новини

loading...

8 коментара

  • Смешна община,да не е от вчера туй сметище!?Просто имаме некадърни общинари начело с кмета.

  • И най-вече Парламента е фрашкан с герберски боклук!!!И няма чистене вече 10 годинки!!!

  • Компетентният орган за почистването и непозволяването да се образуват подобни незаконни сметища е на община Хасково, след като селския кмет не си е свършил работата, защо се бездейства?

  • Хубава си татковино!Ама с разплождането на мангустите вече си заприличала на депо за отпадъци!

  • Има много конролни органи, които вземат заплати на вятъра. По цял ден обикалят със служебните автомобили и си вършат лична работа, ама кой да обърне внимание. Разпасана команда. Алоо Беливанов!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.