Учредиха структура на „Възраждане“ в Хасково, избраха Светослава Стоянова за председател

Хасково

Общинският съветник от „Коалиция за Хасково“ Светослава Стоянова бе избрана за председател на общинската организация на „Възраждане“ в Хасково, съобщават от Движението.

Над 30 души присъствали на учредителното събрание, на което бяха избрани за заместник-председател Евгени Колев и за секретар Тонка Койчева. Учредяването на „Възраждане“ в Хасково бе уважено и от председателя на партията Костадин Костадинов.

Светослава Стоянова е финансист, има собствена счетоводна кантора и е популярно лице от обществения и политически живот на Хасково. За първи път членува в партия и избра „Възраждане“, защото нашата кауза е спасението на България, допълват от партията.

Евгени Колев е земеделски производител и също е сред познатите на хасковлии лица, бил е и два мандата общински съветник. Тонка Койчева е дългогодишен директор на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково и е един от най-уважаваните дейци на културата в града. Тя също за първи път членува в партия.

Ръководството на „Възраждане“ – Хасково са участвали в политическия живот на общината като част от „Коалиция за Хасково“, която бе създадена от екскмета Георги Иванов. Той също присъствал на учредителното събрание, като гост по покана на новоучредената структура. Иванов подари на Костадин Костадинов плакет със св. Богородица, която е закрилница на града.

Учредителите на Възраждане в Хасково обявиха, че ще се борят с беззаконието, което кметът и мнозинството от ГЕРБ са въвели като стил в управлението на града и общината.

Общинската организация на „Възраждане“ в Хасково ще участва активно в политическия и обществен живот на града и общината. Предстои в най-скоро време да бъдат създадени организации на партията и в селата, допълват от партията.

loading...

22 коментара

 • опа старите к… в нов …ак . Тоя Костадин Костадинов нали взима партийна субсидия естествено че трябва пиявиците да му се закачат да я изсмучат. Първо бяха БСП, после Реформатори, после ДОСТ сега е време да се възродят .

  • Плюят по Иванов, ама града цъфтеше по негово време. За справка – какво е сътворил Беливанов и герб за 2.5 години? НУЛА, кръгла НУЛА. Кучета, уранова вода, мръсотия навсякъде, тъмни улици, нулеви инвестиции, простотии в общината и общинския съвет, кавги, разправии, надцаквания между кмет и герб, нито един решен проблем на хората, никакви проекти, заровена в калта култура, мижави прояви…….По-некадърен и некомпетентен и безборбен кмет Хасково е нямало. Хайде стига сте се занимавали с Иванов, ами си вижте голите задници нещастници, върнахте Хасково 50 години назад!

  • Сега мишоците гербаджийски почват с плювните, те друго и не могат. Хасково има нужда от Възраждане след тоя загубен кмет Беливанов и герб, които заровиха града и го върнаха 20 години назад. Некадърници!

 • Успех на Възродителите! За герб и Беливанов – пътя пътеката и навън от общината, Хасково и България!

 • Това са поробители не възродители. Питайте хората които живяха под узунджовско иго и бизнеса който беше под узунджовски рекет.

 • Долу некадърния Беливанов и тия гербавите дето ни го натресоха и ПОРОБИХА Хасково

 • Станчев от БСП С НЕГОВАТА ГРУПА ОТ ТРИМА СЕГА ОЩЕ ЛИ ЩЕ ЛИЖЕ Г.ЗА НА ГЕРБ???ИЛИ ОЛИО ЩЕ ДАРЯВА,ВМЕСТО СУДЖУЦИ???ЧАВДАР ГЕОРГИЕВ НА КОГО ЩЕ СИ ОТВОРИ ПЕДЕ.АСТКИЯ Г.З???

 • АЙДАААААА!!!ГЕРБ В КЕНАНСКАТА ГОРА!!ДА ГИ ИЗЯДЕ КЕНАНСКИЯ ЛЪВ ГОШО!!!

 • (SELECT 7327 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x717a707871,(SELECT (ELT(7327=7327,1))),0x7171716a71,FLOOR(RAND(0)*2))x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a)

 • Възраждане единствени те, се отказаха от партийната субсидия и я дариха за инвитро,това е единствената партия която се бори да спаси и малкото Българщина или каквото е оцеляло.Турците за 500г.не можаха да направят това което герб го направи за 10г.

 • партия възраждане сега ще разбере на кого трябва да прави дарения. на узунджовския аристократ с интерес към антиките старите коли и младите моми. и вече никой да не чака дарения за инвитро. сега даренията ще бъдат рязко пренасочени към правилния чичо гошо.

 • твърдо заставаме зад старият кмет, макар, че не живеем в родният си град. направи много за града, а сегашните едно голямо нищо, само се карат явно за пари, за друго какво да се карат, обичан от мнозина идвайки в Хасково е старият след време нов кмет. а на другите Алелуя от гепр

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.