Хасково

5 000 рокери ще изпият 5 тона бира и ще вземат награди за 5 бона

РокериВ продължение на 3 дни Хасково ще се превърне в град на високите скорости и свободния дух. Традиционният рокерски събор, който се организира всяка година в края на май от местния мотоклуб „Хиените“, започва днес на Ямача. 

Никой не може да каже колко точно рокери ще пристигнат, но очакваме да са около 5 000, коментира пред Haskovo.info шефът на „Хиените“ Веско Дяков. Според него тази година участниците ще са много повече от миналата, тъй като съборът в Ямбол се е провалил заради лошото време и всички рокери ще се съберат в Хасково.

5 тона бира са приготвили организаторите за жадните си гости. 5 000 лева е стойността на предметните награди, които ще бъдат раздадени в различните състезания на Ямача. Най-голямата е четириколка АТВ.

Кулминацията на рокерския събор е в събота. Тогава ще се състои традиционната скоростна надпревара по пътя Хасково – Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button