51 санирани блока в Хасково, 59 се довършват

Хасково
Саниране

51 са санираните блокове в Хасково по Националната програма за Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, съобщиха от общината.

59 пък са в различен етап на завършване – по една част се работи, други предстои да бъдат започнати. При някои, където е минала обществената поръчка за избор на изпълнител, има обжалване от загубили участници.

От кметството уточниха, че след завършването на всички тези 110 сгради от 2015 г., ще дойде реда на кандидатствалите през 2016 г. Особеното е, че трябва да се завършат всички сгради от 2015 г. не само в Хасково, но и в страната. Едва след това, при наличие на средства, Българската банка за развитие ще сключва договори за финансиране с кандидатствалите през 2016 г.

Още новини

loading...

6 коментара

  • Някой нали разправяше че няма да има саниране? Някой нали обясняваше как в Хасково нещата няма да се случат? 51 готови блока и над 50 по които се работи….си е тотално опровержение на тези приказки

    • Предизборни герберастки трикове за купуване на народната любов. Дебили 100%. Асфалт и стиропор – най добрите запушалки на недоволството

  • Бадемски герберю, скрий се в някоя дупки и не изпълзявай никога оттам, тъпак лизач смотан

  • Не съм „герберю“ ама като питаш ще ти кажа че не съм от партия но мои роднини от нарочена за етническа партия имат фирма и санират. Пак имам далавера в твоите очи. Истинската ми “ далавера“ е обаче санираното жилище на нашите и моето. Миналата зима плащах 550лева ток за двата апартамента, тая зима съм на 200. Вярно по топла зима е но ефекта е поразителен. а такима звистници и спамаджии като теб им пожелавам да им протече покрива и климатик и печка на дърва да работят да не могат да се стоплят у тях. Да не виждаш хубавото не знам как да го нарека?!

  • Бадемски!
    На времето комунизма събра всички селяни и даалии за да напълни заводите и им направи панелните кутийки за жилища,а те сега се изживяват като горди собственици.Ако не бяха тези програми,които вземат парите на нормалните хора и ги наливат на тези мързеливци колко санирани блока щеше да има?За пример-колко сменени асансиора има през тези 50 години?Ама на другите избори нали ще има-
    юруш да гласуваме за „нашите“!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.