Хасково

Арестуваха младеж и девойка, седнали дрогирани зад волана

19-годишна девойка от Хасково е задържана за шофиране под въздействието на наркотик, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 4 часа на улица „Строител“ в областния град, автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Фиат. Униформените са тествали момичето с дрегер за наркотици, който отчел наличие на канабис и метаамфетамин. В кутия от цигари е открита сгъвка с бяло прахообразно вещество с тегло около 5 грама, което е предадено за изследване.

Също за шофиране по улиците на Димитровград под въздействието на дрога е установен 21-годишен младеж от града. Техническото средство отчело наличие на тетрахидроканабинол.

24-годишен жител на маджаровското село Румелия пък е заловен да управлява в село Силен лек автомобил Фолксваген с регистрационни табели, издадени за друг автомобил. През денонощието, за употреба на алкохол в арестите на Свиленград и Димитровград са задържани двама водачи на 52 и 47 г. Те са хванати да шофират автомобилите си съответно с 1,22 и 1,69 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button