Започва асфалтиране в 18 хасковски села за половин милион лева

Регион
Ремонт

Стартира асфалтиране в селата на община Хасково за половин милион лева, съобщават от пресслужбата на кметството.

За тази сума в края на миналата година е проведена обществена поръчка и е сключен договор с изпълнител АБ-АД.

В ход са огледи в селата от специалистите на общината, определените участъци за асфалтиране се съгласуват с кметовете на селата. Предимство имат улиците с най-голяма необходимост от ремонт, по които преминава най-голям трафик от автомобили и обществен транспорт.

Разпределението на средствата за асфалтиране на селата е въз основа на решение на общинския съвет за разпределение на капиталовите разходи. Стойността на ремонтите варира от 20 000 до 35 000 лв. за всяко от селата.

Предстои асфалтиране в селата Александрово, Брягово, Горно Войводино, Долно Войводино, Елена, Книжовник, Криво поле, Любеново, Манастир, Мандра, Маслиново, Нова Надежда, Орлово, Подкрепа, Родопи, Стойково, Тракиец и Узунджово.

Предстои обявяване и на друга обществена поръчка за ремонти по уличната мрежа на останалите села в общината.

Още новини

loading...

12 коментара

 • В малево кога .. в Сирия са по добре пътищата отколкото там …тоя помак Мишо кмета няма ли да направи нещо по въпроса …окраде цялото село и летището …

 • Предизборно от ГЕРБ!!Освен асфалт друго не знаят!!Ами демографската криза,бедността ниските доходи на майки и пенсионерите???Безработица???ЛЕШ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО???
  ЯСНО!!!ПАК АСФАЛТ и КОРУПЦИЯ от ГЕРБ!!!
  А С Ф А Л Т!!!!!!!!!!

 • Искате в калта,без асфалтирани улици все едно не сме в Европа!Селата искат да обновят ГЕРБ.И тогава всички млади ще се върнат на село.Ще се трудят.Земя има.Но как без чисти улици?Как ще върви техниката?
  Одобрявам инициативата на ГЕРБ.
  Чистите и асфалтирани села ще ни изведат от кризата и депресията.

 • Дано са предвидили тротоари,паркинги и СИНЯ ЗОНА….че сега като се юрне народа обратно към селата…

 • А в с.Клокотница ,пет мандата кмет една лопата асфалт нямя само кал и дупки навсякъде.

 • Предизборни герберастки трикове за купуване на народната любов. Дебили 100%. Асфалт и стиропор – най добрите запушалки на недоволството

 • Бат Бойко ще дойде ли да отреже лентичките или за прати Деляна Добрева със сссочните устнички?????
  Оти Деляна ми е на сърце……

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.