Наградиха най-добрите от “Чудото любов” на спектакъл

Любопитно
Младежки

Музикално–поетичен спектакъл, посветен на любовта изнесоха певците и артистите от хасковския Младежки център.

Представлението е създадено по стихове на Робърт Бърнс и едни от най-красивите песни на Деси Добрева, Ед Шийран, Селена Гомес, Мария Нейкова, Бруно Марс и др. За своята публика пяха младежка камерна формация на хор “Орфей”, а стиховете споделиха актьорите от театър “Арлекин”. Освен тях на сцената излязоха и талантливите танцьори от балет “Рона” и мажоретен състав “Хасково”.

Младежки

След спектакъла бяха връчени наградите на участниците в конкурса “Чудото любов”. Първо място в раздел “Фотография” заслужи Ралица Димитрова от хасковската ПГДС “Цар Иван Асен II”, следвана от Еми Куртова от Петрич и Маргарита Петрова от Кърджали.

Младежки

За “Есе” първа е Величка Зердашка от Пловдив, следвана от Александра Станкова от Петрич, Ивана Ангелова от ПМГ “Боян Петканчин” – Хасково, като поощрителни награди заслужиха: Рая Апостолова от хасковската Езикова гимназия “Асен Златаров”, Хакан Сюлейман от ФСГ “Атанас Буров” и Християна Петрова от ФСГ “Атанас Буров”.

За “Стихотворение” първа е Ивет Маринкова от Петрич, Ванина Кузова от Варна, Даниела Златкова от Шумен, поощрителната награда е за Ивана Ангелова от хасковската ПМГ.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.