Любопитно

Наградиха най-добрите от „Чудото любов“ на спектакъл

Музикално–поетичен спектакъл, посветен на любовта изнесоха певците и артистите от хасковския Младежки център.

Представлението е създадено по стихове на Робърт Бърнс и едни от най-красивите песни на Деси Добрева, Ед Шийран, Селена Гомес, Мария Нейкова, Бруно Марс и др. За своята публика пяха младежка камерна формация на хор „Орфей“, а стиховете споделиха актьорите от театър „Арлекин“. Освен тях на сцената излязоха и талантливите танцьори от балет „Рона“ и мажоретен състав „Хасково“.

Младежки

След спектакъла бяха връчени наградите на участниците в конкурса „Чудото любов“. Първо място в раздел „Фотография“ заслужи Ралица Димитрова от хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“, следвана от Еми Куртова от Петрич и Маргарита Петрова от Кърджали.

Младежки

За „Есе“ първа е Величка Зердашка от Пловдив, следвана от Александра Станкова от Петрич, Ивана Ангелова от ПМГ „Боян Петканчин“ – Хасково, като поощрителни награди заслужиха: Рая Апостолова от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“, Хакан Сюлейман от ФСГ „Атанас Буров“ и Християна Петрова от ФСГ „Атанас Буров“.

За „Стихотворение“ първа е Ивет Маринкова от Петрич, Ванина Кузова от Варна, Даниела Златкова от Шумен, поощрителната награда е за Ивана Ангелова от хасковската ПМГ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button