Регион

Посланици, дипломати и бизнесмени зарязаха лозята край Минерални бани

Посланиците на Франция, Южна Корея и Алжир, много дипломати, кметове, представители на бизнеса, държавни институции и неправителствени организации зарязаха лозята в масивите на село Сусам, община Минерални бани.

„В Националния курорт Минерални бани се развиват много динамично както туризмът, така и лозаро-винарството. Утвърдихме се като един от центровете на балнео и СПА туризъм в България. Лозовите ни масиви са от 256 хектара, работните места се увеличават, очакваме и нови инвестиции в този отрасъл“, каза кметът Мюмюн Искендер.

Зарязване

Кметът приветства високите си гости в лицето на Ерик Льобедел, посланик на Франция, Шин Бунам, посланик на Южна Корея, Латифа Беназза, посланик на Алжир и ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев. Присъстваха още председателят на БТПП Йордан Симеонов и Янчо Янев от Хасковската търговско-промишлена палата, която по традиция е домакин на ритуала.

Гостите изразиха възхищението си от красотата и природата на Минерални бани и се наследиха на богата фолклорна програма, опитаха местна кухня и отбрани вина от Хасковска област.

Зарязване

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.02.2018 21:12 21:12

Браво Минерални бани! Уж са селска община, а действат. Екипа е железен! Кмет, зам. кмет, администрация… действат. Не ги мързи, не се боричкат с общинските си съветници! Пък нашите съветници, дай им боричкания, мръсотии, далавери… Да вземеш един хвойнов кол, че да съветваш, да съветваш…

Мегаанонимен
Мегаанонимен
17.02.2018 21:34 21:34

Уааааааау, кво разпраяш, там на Баните си живеят такьв живот,че смятам да се преселвам там,хахахаааааа!!!

Back to top button