Регион

Закопчаха младежи и девойка с марихуана, хванаха дрогиран шофьор

Двама свиленградчани на 21 и 18 г. са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Те са спрени за проверка в землището на село Момково с автомобил Мазда, шофиран от по-големия. При обиск, в по-малкия е открита в калъф за очила 53 грама марихуана, а до колата – буркан със същото вещество с тегло 320 грама.

За съхранение на марихуана в хасковския арест е била и 20-годишна девойка от Стара Загора. В района на парк „Кенана“ край областния град, момичето е проверено като пътник в автомобил. В нея, униформените полицаи са открили цигара и пластмасови шишенце, съдържащи марихуана.

През почивните дни за съхранение на наркотик е бил задържан още един хасковлия. Мъжът на 34 г. е шофирал лек автомобил Фолксваген под въздействието на дрога. Тестване с дрегер отчел наличие на амфетамин и метаамфетамин. При претърсване на колата, в ниша под волана са намерени сгъвка с бяло прахообразно вещество, кутийка с бяло кристално вещество и везна, предадени за експертиза, установяваща вида им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button