Хасково

Общината приема проектни идеи за социална, културна инфраструктура и енергийна ефективност

Община Хасково от днес приема фишове за проектни идеи за включване в актуализираната инвестиционна програма на общината по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на ОПРР 2014-2020, съобщават от кметството.

Видовете проектни идеи, които могат да бъдат подавани са по следните групи дейности: социална инфраструктура (социални жилища, центрове за временно настаняване, кризисни центрове, приюти и центрове за работа с деца на улицата), културна инфраструктура и енергийна ефективност в административни сгради, многофамилни жилищни сгради и студентски общежития.

Проектните фишове за многофамилни жилищни сгради ще бъдат изготвени от община Хасково въз основа на одобрени заявления за получаване на финансова помощ от програмата.

Заинтересованите лица могат да подават проектни идеи до 21 май включително. Обявата и образец на проектен фиш могат да бъдат изтеглени от сайта на общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button