Регион

Спипаха шестима иракчани в апартамент в Харманли

23-годишен харманлиец и симеоновградчанин на 27 г. са задържани като съпричастни за противозаконно подпомагане на чужди граждани, съобщават от полицията.

Вчера криминалисти от Харманли са проверили апартамент на булевард „България“ в града, където открили шестима мъже без документи за самоличност, самоопределящи се за иракчани. От полицията продължават работата по случая.

Двама жители на Исперих пък са задържани в Свиленград. Срещу тях е отпочнато бързо производство след проверка с леката им кола Сеат на улица „Васил Левски“ в града. При проверка се оказало, че 28-годишният спътник няма документи за самоличност. При проверка на колата, управлявана от 34-годишно момче е открита и суха зелена листна маса с тегло 0,9 грама, реагираща на марихуана.

Снощи симеоновградските полицаи също са задържали 21-годишен младеж за съхранение на наркотик. При обиск в него е намерено пликче с бяло прахообразно вещество, реагиращо на метаамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.02.2018 14:55 14:55

най -сигурната граница. нали така казва педераста дето гласувате за него

КУРТ
КУРТ
22.02.2018 17:46 17:46

А ти за кой педерас или лесбийка гласуваш

Анонимен
Анонимен
23.02.2018 2:26 2:26

Банкянското говедо досега е откраднало от данъкоплатците 3.5 млрд. лева.

Back to top button