Спорт

Волейболистките на „Раковски“ и „Марица“ с уникален мач в Димитровград

Волейболистките на „Раковски“ и „Марица“ (Пловдив) изиграха уникален мач в димитровградската спортна зала „Младост“.

По документи домакин на срещата бяха пловдивчанки, които обаче имат проблеми с отоплението на залата си и избраха да изиграят последната среща от редовния сезон в Димитровград. Това бе и своеобразен подарък за местните любители на волейбола, като имаше и такива, дошли от Хасково.

Волейбол

Вторият любопитен факт по оста „Раковски“ – „Марица“ бе този, че двата тима пътуваха заедно от Пловдив. Състезателките на димитровградския тим тренират в Пловдив и пътуват за срещите си в зала „Младост“, като днес в автобуса им бяха и шампионките.

Волейбол

Иначе, на игрището имаше феърплей и очаквано „Марица“ спечели с 3:0 (25:19 25:22 25:18). Момичетата на треньора Габриела Айшинова се представиха достойно, като в първите два гейма повеждаха, но „Марица“ успяваше да обърне развоя, като във втория гейм имаше претенции от публиката към съдийството.

Волейбол

След срещата двата тима се снимаха заедно, както и фенове с волейболните звезди.

В събота „Раковски“ посреща в 18 часа „Казанлък“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button