Хасково

Кола се запали в движение на Кърджалийска и се заби в стълб

Лек автомобил Форд Фокус се запали в движение по булевард „Освобождение“ в Хасково.

Инцидентът стана тази сутрин около 9:30 часа. Автомобилът се е спускал към центъра на областния град, когато е пламнал. Колата е навлязла в насрещното платно и се е забила в оградните пана и стълб.

Пожарникарите гасят автомобила, като движението в района на инцидента е затруднено. При инцидента няма пострадали, като най-вероятната причина за пожара е техническа неизправност.

Пожар

Снимки: Хаиг Карекинян

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
свидетел
свидетел
24.02.2018 12:08 12:08

Бях свидетел на инцидента.Имаше голямо движение и нито един шофьор не спря да помогне.Човекът изпръска неговия пожарожасител и може би трябваше още един.Но голямо БРАВО на ЗЯПАЩИТЕ хаксовлии.

Анонимен
Анонимен
24.02.2018 14:46 14:46

Е,че ти какво си очаквал от хасковлии-може би най-гадните хора в Бьлгария?

Владислав Николов
Владислав Николов
24.02.2018 17:26 17:26

анонимен и за майкати така мицля

Анонимен
Анонимен
24.02.2018 19:33 19:33

Ми най-гадните хора са,ти си доказателството за това,бе Николов. Завистливи,мьрзеливи,падащи си по далаверките,ама само по тия,в които лично участват,иначе еша им няма да тьрсят кусури там кьдето лично не участват. Още сеирджии и много,много злобни.

Back to top button