Спорт

Танцьорите на Петя Милушева с купата за най-добро представяне във Велинград

Във Велинград се проведе за втори път Държавен турнир по спортни танци и турнир „Купа Велинград“ с участието на танцови двойки от Молдова, Русия и Румъния.

Турнирът беше с акцент на състезатели от детските и юношеските възрастови групи.

Спортен клуб „Хасково-1996“ – спортни танци с ръководител Петя Милушева участва с танцови двойки, които представиха клуба в индивидуалната и отборна надпревара. При деца до 9 г.- 1 място за Тамер Ариф и Йоана Моллова и в двете категории, 2 място за Мариян Калинов и Цветелина Караславова в категория „Изгряващи звезди“, 1 място за Кристиян Милков и Камелия Георгиева при юношите старша възраст в клас „Д“ и 3 място в „Купа Велинград“ в стандартните танци.

Клубът бе награден и с купа за най-добро отборно представяне, като така хасковлии записаха отлично начало на новата състезателна 2018 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хм
хм
25.02.2018 22:26 22:26

Много странно такова „ГОЛЯМО“състезание а въобще го няма в календара на федерацията. Състезанията в България започват от 10.03.2018г. Може би нещо като концерт? или „Изгряващи звезди“състезение което е нисък клас и не се обявява във федерацията?

Back to top button